Интериорните врати, които предлагаме във Врати ABC във Варна се произвеждат в едни от най-реномираните заводи в Европа. Ние предлагаме чешко и немско качество на супер цени. Нашите врати се предлагат в богата гама от цветове, със стъкло, фрезовка или плътни. Заложете на качеството без аналог!

Чешки интериорни врати Гама:

Идеални за всеки вкус, интериорните врати Гама се предлагат с фрезовка или стъкло, както и по-изчистен модел. Богата гама от цветове за по-тъмен или светъл интериор. Изключително устойчиви, врати Гама ще красят дома Ви години напред!

Немски врати Граде:

Заложете на най-добрите врати на пазара с интериорни врати Граде. Произведени по иновативна технология, в едни от най-реномираните заводи. Отличават се с изчистен и стилен дизайн. Интересна характеристика са заоблените им ръбове, които освен за безопасност, прилягат идеално върху уплътнителя на касата. Монтират се изключително лесно. Заложете на високо качество на най-ниски цени!

Разнообразие от стъклени врати:

Предлагаме богата палитра от стъклени врати на сериите: Print, Sand, Gravur, Folio, Fabric. Изключително разнообразие от модели и шарки за всеки вкус. Освежете интериора си с едно различно решение! Стъклените врати, които предлагаме са с чешките каси Гама, което гарантира високото им качество.

Качествени алуминиеви врати:

Предоставяме за Вашето мокро помещение висококачествени алуминиеви врати в разнообразие от цветове. Заложете на сигурност с нашите водоустойчиви врати!

АЛУМИНИЕВА ВРАТА ЗА БАНЯ, ЦВЯТ БЯЛ
5 (100%) 10 votes

Показване на 1–24 от 119 резултата