Интериорни врати Gradde

Уют и красота във Вашия дом с интериорни врати GRADDE

Всеки желае красив и уютен дом, сега ще разкрием ключа към постигането му с няколко лесни стъпки и съвета при избора на интериорните (вътрешни) врати. Когато имаме нов дом или решим да предприемем ремонт на старото едно от най-важните неща са нашите врати.

Те ще ни осигурят не само красота и уют ,но и звуко и топлоизолация. Това са много важни удобства, защото тишината и спокойствието от съседи, външната среда и дори от останалите живущи в дома. Именно интериорните врати отделят помещенията (стаите) и позволяват отоплението или охлаждането в жилището.

Сами избираме цвета и модела според интериора на жилището. Голямо разнообразие на цветова гама, модели със стъкло или фрезовка, както производител и качество.

Атрактивни и иновативни са немските модели на серия Gradde, изключително харесвани в съотношение цветова гама-модел-качество. HDF плоскостите са устойчиви на надрасквания, влагоустойчиви и много здрави.

Стъклата са в два модела матови или чинчила със стъклодържачи придаващи елегантност. Богат избор на дръжки, цветове и модели.

Може да избирате от 6 цвята: Сибирска лиственица, Ясен вералинга, Дъб вераде, Шведски дъб, череша Сан Диего, Орех рибейра. Тази богата гама от цветове лесно ще позволи да съчетаете интериорните врати с останалата част от жилището.

За банята серията Gradde предлага и алуминиеви цветни врати. Едно много добро решение, което ще помогне за съчетаването й с интериорните врати.

Сами можем да избираме посоката на отваряне, модела, цвета и дръжките. Дали искаме светъл или тъмен цвят, с повече стъкла или без е само по наша преценка.

Цветът и моделът на интериорните врати не е задължително да се съобразява с входната врата, тя може да е тъмна, а вътрешните да са светли. В зависимост колко е голямо жилището, какъв е интериорът, колко светлина влиза, се избира цветът.

Стъклата пропускат светлина, но не са прозрачни. Подходящи за кухня или хол, също за тези помещения може да бъде плъзгаща, като при тези модели също има каса , первази и крило, което е закачено на плъзгащ механизъм над касата.

С желание и креативност можете да направите дома си красив и уютен с интериорните врати Gradde….

Уют и красота във Вашия дом с интериорни врати GRADDE
Оценете тази страница
Входна врата в дома

Даваме ви 5 причини да смените още днес старата си входна врата

Времето причинява всякакъв вид износване на входната ви врата. В крайна сметка, най-вероятно се използва много по-често от всяка друга врата в къщата ви. Най-голямото ви решение ще бъде най-приятното и то е да избирате от различни стилове и цветове с различни дизайни.
Лесно е да се приеме входна врата за даденост. Подходящо време е да я погледнете и да определите дали е дошло времето да я замените. Новата врата може да ви бъде от полза по много начини от актуализиран поглед към по-добра сигурност.

Ето 5 причини, поради които да смените вашата входна врата:

1. Обновяване

Тя може да подобри външния вид
Не е изненадващо, че нещата се влошават с възрастта, особено тези от дърво, а входната ви врата не е изключение. Тя редовно се нуждае от свеж слой боя или шлифоване, за да изглади грубите участъци, които се появяват с възрастта. Можете да промените вида на вратата и да промените цялостния облик на къщата. Избирайки една със стъклен панел или с по-жив цвят, можете да направите цялата си къща съвсем нова. Нова врата е рентабилен начин за обновяване на външния вид на вашия дом без основен ремонт. Ако мислите, че Вашата входна врата не е с много влияние върху това как изглежда къщата ви, помислете отново. Ако вратата е напукана, изметната, вдлъбната или избледняла, тя наистина може да повлияе как ще изглежда Вашата къща.

2. Сигурност

В едно неотдавнашно проучване на осъдени крадци, служещи в затвора, един от въпросите беше: „Каква беше идеалната ви цел за кражба с взлом?“
Често срещан отговор бяха евтините дървени врати. Защо? Тъй като те са лесни за ритане, и те също разкриха, че предпочитат да ритат в една врата, защото силен трясък е по-добър от звука на счупеното стъкло.

Смяната на вратата Ви също ще може да повиши вашата сигурност. Характеристики като здрави панти за сигурност, силна многоточкова заключваща система и висока сигурност за заключване, която е анти-бум, анти-пикап ще ви дадат силна линия на защита срещу крадци.
Ако сигурността е сериозна грижа за вашия дом, моля, помислете за замяна на всички външни врати, които биват основна мишена за престъпниците.

3. По-добра шумо и топлоизолация

Изолационните врати са може би най-добрият избор заради охлаждането, което запазват през лятото и топлината през зимата. Освен това, те предпазват от нежеланите шумове и не позволяват на съседите да слушат нашите звуци, каквито и да са те.

4. Енергийна ефективност

Една стара врата не само е непривлекателна, но и огромна загуба на енергия!
Смяната на вратата ви сега, преди да влезе отоплителният сезон, ще ви спести пари през цялата зима, да не споменаваме уюта на вас и вашите гости.
По-старите врати – особено дървените – и техните рамки се износват през десетилетията. Ако почувствате студен въздух около вратата си, това е външният въздух, който идва, което също означава, че кондиционираният ви въздух излиза. Това е въпрос за сметка на комфорта и енергията, който лесно може да бъде коригиран с нова врата и рамкиране.

5. Тя може да подобри стойността на вашия дом

Външният вид е всичко, когато се определя стойността на вашия дом. Искате да изглежда най-добре, което може да означава няколко подобрения. Добавянето на боя може да направи вашата входна врата нова, но няма да продължи толкова дълго, колкото да я замени с нова. А модернизирането на входната врата може да помогне да се направи разлика в продажбата на къщата ви. Добавената енергийна ефективност също ще бъде допълнителен бонус.

Даваме ви 5 причини да смените още днес старата си входна врата
5 (100%) 1 vote
Ръководство за входни врати

Ръководство за входни врати: Стомана, Дърво, Алуминий и Фибростъкло

Когато избирате входна врата за Вашия имот, важно е да вземете под внимание материала, който е използван за изработката й. Докато в миналото дървесината е била традиционен избор за изработка на входни врати, в наши дни масово хората се спират на врати от стомана, алуминий или фибростъкло, поради множеството предимства, които тези материали допринасят над дървесината. Независимо дали Ви трябва входна врата за селскостопански, промишлени, търговски или домашни помещения, нова входна врата може да Ви осигури спокойствие със своята здравина и енергийна ефективност.

Прочетете повече

Ръководство за входни врати: Стомана, Дърво, Алуминий и Фибростъкло
5 (100%) 1 vote
blindirana vrata

Избор на блиндирана врата – с какво да се съобразим

Знае се, че цветът на блиндираната врата е лицето на нашия дом и чрез нея всички останали хора ще могат да разберат много за нас. Първото нещо, необходимо да направим, е да изберем нашия цвят. Дали искаме входната врата да бъде в светлата гама или пък в тъмната? Това решение не е толкова лесно колкото изглежда нали? Трябва да бъде съобразено със стила на жилището, с цвета на подовата настилка и стените, за да създаде уютна атмосфера и завършеност.

Прочетете повече

Избор на блиндирана врата – с какво да се съобразим
5 (100%) 3 votes
interiorna vrata

Видове интериорни врати според метода им на отваряне

Избирайки вътрешната врата на къщата си, всеки поне веднъж си задава въпроса – какви врати се предлагат на пазара? На какъв принцип се избират? Какво трябва да търся при избора си – цена или качество? Днес производителите на врати предлагат огромен избор от интериорни врати, различни по материали, конструкция и форма. Видовете интериорни врати според метода им на отваряне се разделят на:

Прочетете повече

Видове интериорни врати според метода им на отваряне
5 (100%) 1 vote
blindirana vhodna vrata T 100 Antik

6 съвета как да почистите блиндираната си входна врата

При почистване на вашия дом забравяте ли за вашата блиндирана врата? Нещото, което най-рядко се почиства в домакинството е входната врата. Пренебрегваме я, защото там не се вижда събралия се прах и мръсотия, за разлика от интериорните врати и мебелите, на които обръщаме внимание по-често. Въпреки това, блиндираната входна врата трябва да бъде почиствана, дори да не виждаме замърсяванията, които се натрупват, както и при останалите повърхности.

Прочетете повече

6 съвета как да почистите блиндираната си входна врата
Оценете тази страница
Дали да боядисаме своите интериорни врати?

Дали да боядисаме своите интериорни врати?

След като приключим с цялостния ремонт на жилището не сме получили резултата, който сме очаквали трябва да помислим какво да променим още за да получим забележителен интериор. Боядисването на интериорните врати може би е нещото, което ще ни помогне с тази задача.

Прочетете повече

Дали да боядисаме своите интериорни врати?
5 (100%) 1 vote
Входна врата - критерии при подбора

Критерии при подбора на входна врата

Всеки дом се нуждае от сигурност и уют. Несъмнено всеки залага и разчита на входната врата, тя да му осигури нужната защита, изолация и неприкосновеност.
Входните врати ограничават ,,нашия свят’’, лично пространство, и ни предпазват от нежелани гост.

Прочетете повече

Критерии при подбора на входна врата
4.5 (90%) 4 votes