Три цветни врати

За какво да внимаваме при поръчка на врати?

Вратите във всеки дом са нещото, което „посреща” всеки един наш гост, затова е много важно да им обърнем специално внимание. В момента пазарът е залят с всякакви стоки – от електроуреди, през храна, козметика и много други, затова трябва да внимаваме на кого се доверяваме и на кого си даваме парите. Покупката на врати не е нещо, което правим всеки месец, дори и не всяка година. Напротив, много често на всеки се налага не повече от един или два пъти в живота си да го направи, затова не трябва да се подхожда лекомислено. Пълно е със всевъзможни „онлайн магазини” и търговци, затова трябва много да внимавате. В тази кратка статия ще Ви дадем няколко съвета за това, на кое да обърнете повече внимание.

Наличие на физически магазин/шоурум – необходимостта от такъв вид магазин, при тези стоки идва от факта, че за да се запознаете по-добре със спецификите на вратите трябва да ги видите и да се докоснете до тях. Всяка врата има различни покрития, които могат да бъдат с различна плътност, както и с различен релеф.

дървена врата в близък план, за да се види покритието й

Нещата, които да изисквате.

    • Предлагане на услуга за взимане на размери/консултация – не е много професионално, когато става дума за врати да се разчита на размерите, взети от клиентите, защото доста често има специфики, които те не са споменали и размерите не отговарят, по този начин и клиентът остава недоволен и търговецът е загубил от своето време.
    • Коректни условия на продажба – много е важно да следите, дали думите на търговците ги има някъде записани „черно на бяло”, както и да получите касов бон или фактура за платената сума. Много често в закона има вратички, които се използват от коректни търговци.

    подмисване на гаранцията при покупка на нова врата

    • Монтаж – много често големите строителни хипермаркети предлагат врати, но не и някой, който да Ви ги монтира и трябва да се справяте сами. Повечето специализирани магазини за врати предлагат и тази услуга, което ще Ви гарантира, че вратите няма да изгубят от качествата си заради неправилен монтаж.

Comments for this post are closed.