Дали да боядисаме своите интериорни врати?

Дали да боядисаме своите интериорни врати?

След като приключим с цялостния ремонт на жилището не сме получили резултата, който сме очаквали трябва да помислим какво да променим още за да получим забележителен интериор. Боядисването на интериорните врати може би е нещото, което ще ни помогне с тази задача.

Един нов цвят на интериорната врата може да преобрази изцяло интериора.

С боята можете да постигнете доста различни ефекти. Може да се подчертае вътрешната врата, може да се добави контраст или пък да се придаде дълбок драматичен ефект. На друг етап можете да продължите и с другите елементи в жилището, за да има завършек в дизайна.
Gradde Aaven Full
Все по-често интериорните дизайнери избират използването на цветни смели решения в интериора. Така се набляга на индивидуалността на дадено помещение. Може да откроите вратите си в цвят, който напълно пасва на вашата идентичност и който ви кара да се чувствате комфортно в собственото си жилище. Добавянето на акцент, чрез боядисването на вратите, е лесен начин, за да внесете нестандартност на жилището.
Най-често използваните цветове за боядисване на интериорните врати са естествените нюанси. Жълтото, зеленото и някои пастелни нюанси ще придадат на жилището закачлив вид. Освен това тези тонове придават на дома спокойствие, настройват ума за почивка и релаксация, а това от своя страна ни осигурява нужния комфорт.
Черното и тъмносиньото са доста екстравагантен избор за интериорна врата. Макар, че цветовете са класически, те са доста смел избор все още за повечето хора.

Comments for this post are closed.