интериорна врата към стая

Как да обзаведем дома си с нови врати, като филмови звезди?

Няколко интересни идеи как бихме могли да обзаведем дома си, така че когато поканим някой у дома да се почувстваме като истински звезди – с луксозен интериор и красива визия. Вероятно всеки желае да бъде различен, домът му да бъде идентичен и несравним с никой друг. Нека да започнем от входната врата.

Това е първото нещо, което виждаме преди да встъпим в дома, тя трябва да е лицето на нашия дом. Вероятно се питате – „Как бих могъл да съм различен, и единствен в избора си?”. Отговорът е „Вие сте различен” – Вашите идеи, вашето мислене, мирогледът Ви към нещата и към интериора. За да сме различни първо трябва да променим мисленето си и да сме малко по-широкоскроени и да допуснем нещо ново и нетипично да влезе в ума ни. За визията на входна врата и нещото, което не всеки дръзва да стори е – например да направи двулицева входна врата с два различни цвята. Нещо, което на пръв поглед не би ни се видяло като толкова интересно, но ефектът ще е страхотен. Замисляли ли сте се? Всеки би искал да съчетае цвета на входната врата с цвета на интериорните, ето това е един много интересен вариант и решение на проблема. Ако не сте толкова смели за такова решение, то Вашият избор е стилна и красива врата като например от серия Елеганс. Например модел с дистанционно управление, това много би впечатлило, както вашите съседи, така и вашите гости – с такава придобивка самочувствието Ви би било много по-голямо и бихте се чувствали като истинска филмова звезда. И не само за интересен дизайн и екстра, но би било чудесно и за Вашата по-добра сигурност на вас и дома Ви. Относно избора за входна врата – ще оставим оттук натам Вашето въображение да работи. Нека минем към така интересната част – интериорните врати.

модерен стол до врата

 

Всеки ще си каже – „ Те интериорните врати навсякъде са едни и същи“. Да, може би е така. Но замисляли ли сте се как може от едни и същи врати предлагащи се навсякъде как може да направите вашата единствена и уникална? Ето едно интересно предложение – двукрила интериорна врата, нещо интересно и не толкова трудно за изпълнение. Друг вариант е плъзгаща врата – например от едната страна може да бъде с огледало, на пръв поглед ще е едно красиво огледало, а в действителност да е врата, която води до Вашия хол например.

За хората, на които не им допадат ексцентричните идеи вариант за интериорен модел е поръчкова врата. Например от серия Граде – тази класическа серия предлага огромно разнообразие от идеи събрани в най-новия каталог. Може да попитате в някой шоурум, който поддържа тази серия за този каталог. Разгърнете го и със сигурност бихте открили Вашата визия за дома си.

Понякога да бъдем различни не е толкова трудно. Просто трябва да променим първо мисленето си, след което дома си. Домът е нашето огледало и мисленето на домакинята. Не винаги предлагането на пръв поглед в магазините е единственото решение, с коректни въпроси ще получите коректното решение. Не се колебайте да питате и да търсите решение, независимо колко според Вас е невъзможно изпълнението.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *