Класическа входна врата 141-5 Y

Класическата входна врата

Обичате стилното и отдавна сте се заели с бойната задача да откриете класическа входна врата. Е, може да спрете търсенето! Днес ще ви представим модел, познат под наименованието 141-5 Y, който ще надмине всичките ви очаквания.

Входна врата 141-5 Y за дома

Качества на вратата:

Относно качествата на входната врата, то те са много и напълно задоволителни. Това, което 141-5 Y ви предлага е изцяло метални плоскости – две на брой – с допълнително метално оребряване и изолационен материал тип пчелна пита. Покритието е изработено от ПВЦ и е издръжливо на надраскване.

Входна врата 141-5 Y размери

Заключването става чрез една централна система, която контролира всичките шипове от трите страни на крилото. По този начин ще се чувствате добре подсигурени и също така спокойни, както за самите вас, така и за вашите вещи. Знаем, че безопасността е най-важна, дори повече и от самия дизайн на вратата и затова сме поставили и едно скрито заключване, наречено върток. То се намира от вътрешната страна на вратата и е още една допълнителна защита за вашия дом.

Характеристики на вратата:

Питате се защо да закупите точно този модел? Ами, освен позитивните качества, които ви изброихме по-горе, 141-5 Y притежава и още много други, свързани със самата визия на вратата. Първо, стандартната фрезовка на този модел е класическа и стилна, а класиката никога няма да бъде демоде. За покритието е избран стандартен кафяв цвят, близък до, добре познатия и известен, Златен дъб. Различните нюанси, принадлежащи на тази гама, са предпочитани от клиентите, тъй като имат естествена визия, наподобяваща дървесен декор, а той е много ще Ви улесни в по-нататъшния избор за вътрешните врати.

Ако сте чували за т.нар скрити панти, то този модел върви именно с такива. Те не се виждат от нито една от двете страни на крилото и така правят дизайна на вратата още по-изящен. Друг плюс тук е вграденият праг, който върви с вратата.

Съвършена по дизайн, със стабилна конструкция 141-5 Y e най-търсеният модел от потребителите.

Comments for this post are closed.