Интериорни врати Gradde

Уют и красота във Вашия дом с интериорни врати GRADDE

Всеки желае красив и уютен дом, сега ще разкрием ключа към постигането му с няколко лесни стъпки и съвета при избора на интериорните (вътрешни) врати. Когато имаме нов дом или решим да предприемем ремонт на старото едно от най-важните неща са нашите врати.

Какво ни предлагат тези врати

Те ще ни осигурят не само красота и уют, но и звуко, и топлоизолация. Това са много важни удобства, защото тишината и спокойствието от съседи, външната среда и дори от останалите живущи в дома. Именно интериорните врати отделят помещенията (стаите) и позволяват отоплението или охлаждането в жилището.

Сами избираме цвета и модела според интериора на жилището. Голямо разнообразие на цветова гама, модели със стъкло или фрезовка, както производител и качество.

Атрактивни и иновативни моделите на серия Gradde са изключително харесвани в съотношение цветова гама-модел-качество. HDF плоскостите са устойчиви на надрасквания, влагоустойчиви и много здрави.

Gradde Blomendal Ribeira 1

Дизайн

Стъклата са в два модела: матови или чинчила със стъклодържачи придаващи елегантност. Богат избор на дръжки, цветове и модели.

Може да избирате от 6 цвята: Сибирска лиственица, Ясен вералинга, Дъб вераде, Шведски дъб, череша Сан Диего, Орех рибейра. Тази богата гама от цветове лесно ще позволи да съчетаете интериорните врати с останалата част от жилището.

За банята серията Gradde предлага и алуминиеви цветни врати. Едно много добро решение, което ще помогне за съчетаването й с интериорните врати.

Сами можем да избираме посоката на отваряне, модела, цвета и дръжките. Дали искаме светъл или тъмен цвят, с повече стъкла или без е само по наша преценка.

Цветът и моделът на интериорните врати не е задължително да се съобразява с входната врата, тя може да е тъмна, а вътрешните да са светли. В зависимост колко е голямо жилището, какъв е интериорът, колко светлина влиза, се избира цветът.

Стъклата пропускат светлина, но не са прозрачни. Подходящи за кухня или хол, също за тези помещения може да бъде плъзгаща, като при тези модели също има каса, первази и крило, което е закачено на плъзгащ механизъм над касата.

С желание и креативност можете да направите дома си красив и уютен с интериорните врати Gradde….

Comments for this post are closed.